Informacje dodatkowe
| Waga | 1 kg |
|---|---|
| WAGA | 1500g, 2000g |
Zakres cen: od 87,00 zł do 116,00 zł
Najcenniejsze, bo najdelikatniejsze mięso z tylnych mięśni wołu. Ma delikatną włóknistą strukturę i jasnoczerwoną barwę. To gatunek mięsa wołowego, zawierającego pełnowartościowe białko oraz bardzo ważny dla skóry kolagen. Jest bogatym źródłemżelaza, cynku i witamin z grupy B. Ligawa wykorzystywana jest głównie do przygotowywania potraw pieczonych i smażonych, choć przeznacza się ją również do produkcji wędlin suszonych i wędzonych. Pokrojona na kawałki stanowi doskonałą podstawę kotletów, filetów oraz zrazów.
Cena za 1 kg – 58 zł
Płacąc za towar wyrażasz zgodę na pobranie kaucji w wysokości 20 procent wartości zamówienia, która jest rozliczona po jego uszykowaniu. Ewentualna nadpłata zostaje zwrócona.
| Waga | 1 kg |
|---|---|
| WAGA | 1500g, 2000g |